Alles over Online Backups en Cloud Opslag voor Nederlandse gebruikers. Oa. Reviews van iCloud, OneDrive & Livedrive

Strato HiDrive Review

Strato is een Duits internet bedrijf met als hoofdactiviteit webhosting. Het in Berlijn gevestigde bedrijf heeft meerdere datacenters in Europa en bedient miljoenen klanten met betaalbare hosting oplossingen. Ook in de backup wereld is HiDrive een interessante / grote speler in de Benelux.

Gratis Apps Voor iOS, Android & Windows Met PDF-Scanfunctie. 100% Groene Hosting. Actie: Incl. Protocollen. Optioneel: Apparaatback-up, End-To-End Encryptie & Extra Users.

Strato Cloud Storage HiDrive

Positieve eigenschappen van Strato Cloud Storage

  • Veilige online cloud opslag in de EU
  • Apps voor IOS en Android
  • Gecertificeerde Datacenters
  • NAS koppelingen en APIs
  • Desktop software
  • 100GB, 500GB, 1 TB en 2 TB mogelijkheden
  • Alternatieven: Strato is te vergelijken met Porton. Al is Strato wel een makkelijker product dan Porton.

Strato HiDrive in het Kort

Met Strato’s HiDrive kun je al je foto’s, documenten en video’s gemakkelijk opslaan op internet. Het is als een online opbergplek voor al je spullen. En het mooie is dat je er altijd toegang toe hebt, zelfs vanaf je mobiele telefoon. Je kunt ook heel makkelijk bestanden delen met anderen, en als je papieren documenten hebt, kun je ze scannen en meteen online bewaren.

Wat betreft de veiligheid, maak je geen zorgen. Al je spullen worden veilig bewaard in speciale datacentra in Europa die voldoen aan strenge veiligheidsnormen. Dit betekent dat je bestanden goed beschermd zijn tegen ongewenste toegang.

Als je voor 1 maand kiest kun je eenvoudig weer opzeggen of verlengen. Wel zo fijn, de prijzen genoemd op de website zijn inclusief BTW.

  • Bekijk het aanbod van Strato


Blogs en Informatieve Artikelen

Alle relevante Strato Artikelen
Blog Verschil iCloud en OneDrive

Verschil iCloud en OneDrive

iCloud is de cloudopslag van Apple, waar OneDrive de variant van Microsoft is. Het zal je overigens niet verbazen dat alle grote tech diensten wel …

HiDrive als Backup

HiDrive zorgt ervoor dat je gegevens veilig worden gekopieerd, zodat je ze later gemakkelijk kunt terugkrijgen als je per ongeluk iets verwijdert. Je kunt zelf kiezen hoe vaak deze kopieën worden gemaakt en hoe lang ze worden bewaard. Het is als een soort extra beveiliging voor je belangrijke spullen op de computer. Daarvoor zien wij Strato ook als een goede partijen voor backups.

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Backupvergelijker.nl
Logo