Alles over Online Backups en Cloud Opslag voor Nederlandse gebruikers. Oa. Reviews van iCloud, OneDrive & Livedrive

Strato HiDrive Review

Strato is een Duits internet bedrijf met als hoofdactiviteit webhosting. Het in Berlijn gevestigde bedrijf heeft meerdere datacenters in Europa en bedient miljoenen klanten met betaalbare hosting oplossingen. Ook in de backup wereld is HiDrive een interessante / grote speler in de Benelux.

Gratis Apps Voor iOS, Android & Windows Met PDF-Scanfunctie. 100% Groene Hosting. Actie: Incl. Protocollen. Optioneel: Apparaatback-up, End-To-End Encryptie & Extra Users.

Strato Cloud Storage HiDrive

Positieve eigenschappen van Strato Cloud Storage

  • Veilige online cloud opslag in de EU
  • Maatwerk en Apps voor IOS en Andriod
  • Gecertificeerde Datacenters
  • 250GB, 500GB, 1 TB en 3 TB mogelijkheden
  • Alternatieven: Strato is te vergelijken met Argeweb & Porton

Strato HiDrive in het Kort

Met een erg uitgebreid aanbod waaronder volledig mobiele toegang, FTP toegang en een DVD instuur dienst zijn toch wel enigszins onder de indruk van hun aanbod.

Ben je niet zozeer op zoek naar de functies van backup software maar met name naar online opslagruimte dan is Strato HiDrive wellicht iets voor jou. Weet je niet zeker of het wat voor je is dan zijn de pakketten van Strato ook voor 1 maand te bestellen, al zijn de prijzen voor 12 maanden wel een stuk goedkoper.

Als je voor 1 maand kiest kun je eenvoudig weer opzeggen of verlengen. Wel zo fijn, de prijzen genoemd op de website zijn inclusief BTW.

  • Bekijk het aanbod van Strato


Blogs en Informatieve Artikelen

Alle relevante Strato Artikelen
Adviesgidsen Cloud Opslag: Beste Cloud Opslag

Cloud Opslag: Beste Cloud Opslag

Als je op zoek bent naar echte online backup software in Nederland dan moet je op zoek naar partijen die maatwerk op dit vlak bieden en ook de …

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Backupvergelijker.nl
Logo