Alles over Online Backups en Cloud Opslag voor Nederlandse gebruikers. Oa. Reviews van iCloud, OneDrive & Livedrive

Over Backupvergelijker.nl

Backup vergelijker is een informatieve en vooral ook behulpzame website gericht op data, problemen en issues rondom online backup diensten en cloud leveranciers. Vanuit een interesse in digitale online diensten testen en vergelijken wij diverse backup providers, hiermee bieden wij consumenten en bedrijven ondersteuning in het kiezen van het meest geschikte product.

De website is dagelijks in ontwikkeling en zal continu worden uitgebreid met nieuwe recensies en meer achtergrondartikelen. Aangezien online backup en cloud opslag een nieuwe snel groeiende markt is zullen wij ook alles doen om hier bovenop te zitten. Sommige van de op deze website genoemde bedrijven worden gelinkt door middel van een affiliate link. Hierdoor ontvangen wij een commissie wanneer een gebruiker uiteindelijk de dienst gaat gebruiken. De hoogte van deze commissies heeft geen invloed op ons oordeel.

BackupVergelijker.nl is een uitgave van ReferMedia B.V. en is al sinds 2006 ( 2011 pas serieus) actief.

KvK: 69343144

Backup Vergelijker door de jaren heen.

Adverteren op Backup vergelijker

BackupVergelijker.nl is dé vergelijkings website voor Data Opslag en Cloud Backup diensten in Nederland en internationaal. Dankzij expert reviews en gebruikerservaringen is de website een handig platform om backup diensten te vergelijken en een goede keuze te maken.

Auteur(s) op Backup vergelijker

Alle artikelen zijn geplaatst door de beheerder en eigenaar van dit platform:

Backup Vergelijker
Backup Vergelijker

Al tientallen jaren bezig met het maken van backups van mijn eigen backups. Zowel werkzaam voor grote bedrijven, als actief als blogger over cloud opslag & backup diensten op Backupvergelijker.nl.

Meest recente artikelen:

Interesse?

De promoties op BackupVergelijker.nl worden beheerd door ReferMedia B.V.  U kunt dan ook via refermedia.nl een aanvraag doen als u voor meerdere sites een samenwerking zoekt.

Contact met Backup vergelijker

Heeft u vragen of opmerkingen over onze website of problemen en/of tips met betrekking tot specifieke online backup programma’s dan kunt u altijd via onderstaand contactformulier contact met ons opnemen en zullen wij zo spoedig mogelijk uw bericht beantwoorden (binnen 48 uur).

  Uw naam*

  Uw email*

  Onderwerp

  Uw bericht

  Velden met * zijn verplicht

  Backupvergelijker.nl
  Logo