Alles over Online Backups en Cloud Opslag voor Nederlandse gebruikers. Oa. Reviews van iCloud, OneDrive & Livedrive

Over Backupvergelijker.nl

BackupVergelijker.nl is een vergelijkingswebsite gericht op online backup diensten. Vanuit een interesse in digitale online diensten testen en vergelijken wij diverse backup providers, hiermee bieden wij consumenten en bedrijven ondersteuning in het kiezen van het meest geschikte product.

De website is dagelijks in ontwikkeling en zal continu worden uitgebreid met nieuwe recensies en meer achtergrond artikelen. Aangezien online backup en cloud opslag een nieuwe snel groeiende markt is zullen wij ook alles doen om hier bovenop te zitten. Sommige van de op deze website genoemde bedrijven worden gelinkt door middel van een affiliate link. Hierdoor ontvangen wij een commissie wanneer een gebruiker uiteindelijk de dienst gaat gebruiken. De hoogte van deze commissies heeft geen invloed op ons oordeel.

BackupVergelijker.nl is een uitgave van ReferMedia B.V. en is al sinds 2006 actief.

KvK: 69343144

Adverteren op Backupvergelijker

BackupVergelijker.nl is sinds 2012 de vergelijkingswebsite voor Data Opslag en Cloud Backup diensten in Nederland en internationaal. Dankzij expert reviews en gebruikerservaringen is de website een handig platform om backup diensten te vergelijken en een goede keuze te maken.

Interesse?

De promoties op BackupVergelijker.nl worden beheert door ReferMedia B.V.  U kunt dan ook via refermedia.nl een aanvraag doen als u voor meerdere sites een samenwerking zoekt.

Contact met Backupvergelijker

Heeft u vragen of opmerkingen over onze website of problemen en/of tips met betrekking tot specifieke online backup programma’s dan kunt u altijd via onderstaand contactformulier contact met ons opnemen en zullen wij zo spoedig mogelijk uw bericht beantwoorden (binnen 48 uur).

  Uw naam*

  Uw email*

  Onderwerp

  Uw bericht

  Velden met * zijn verplicht

  Backupvergelijker.nl
  Logo