Alles over Online Backups en Cloud Opslag voor Nederlandse gebruikers. Oa. Reviews van iCloud, OneDrive & Livedrive
Leveranciers

Cloud Opslag & Backup Leveranciers

Een volledig overzicht van beste online cloud opslag partijen en de beste backup leveranciers voor Nederlandse consumenten en bedrijven.

  • Cloud Opslag: Het opslaan van bestanden in de cloud, dus niet specifiek op een fysieke locatie. In de praktijk vaak gebruikt voor het opslaan van archieven en foto’s.
  • Online Backup: Het continue proces van het back-uppen van jouw desktop of mobieltje via een backup dienst.

Het verschil tussen deze twee zit hem toch echt in de opslag hoeveelheid, kosten, snelheid en voornamelijk in het feit dat de backup diensten continu draaien.

Alle leveranciers van Cloudopslag in Nederland

Strato HiDrive Review

Strato is een Duits internet bedrijf met als hoofdactiviteit webhosting. Het in Berlijn gevestigde bedrijf heeft meerdere datacenters in Europa en bedient miljoenen klanten met betaalbare hosting oplossingen. Ook in de backup wereld is HiDrive een interessante / grote speler in de Benelux.

Vboxx Cloud Review

Bij vBoxx is het bieden van hoge kwaliteit van onze hosting en cloud-infrastructuur prioriteit en gaan wij voor maximale prestaties en betrouwbaarheid. 100% AVG Ready en persoonlijke ondersteuning is altijd inbegrepen en dat allemaal vanaf Nederlandse bodem.

iDrive Review

IDrive behoort tot de allerbeste online back-upproviders, dankzij de vele functies, fatsoenlijke prijzen en bruikbaarheid. Er zijn helaas geen maandabonnementen. Lees onze volledige IDrive-recensie om te zien of het iets voor jou is.

OneDrive Review

Microsoft OneDrive is een dienst van Windows om bestanden op te slaan in de cloud. Men kan computerbestanden online zetten en ze daarna van iedere andere computer via het internet weer openen. Het is dus mogelijk bestanden met anderen te delen, bijvoorbeeld mensen die de persoon kent.

Porton Review

Porton Private Cloudstorage is een Nederlandse opslagdienst gevestigd in Driebergen-Rijsenburg. De online backup van Porton onderscheidt zich doordat het hier een private cloud betreft. Elke klant krijgt toegang tot een eigen NAS systeem en kan inloggen op een persoonlijk domein als bijvoorbeeld ...

Norton Backup Review

Norton zal bij de meesten bekend staan als antivirus programma. Dit is dan ook het eerste waar moeder bedrijf Symantec in 1990 mee naar buiten kwam. Symantec lanceerde toen eerst nog Symantec Antivirus maar nam kort daarna Peter Norton Computing over waarna Norton Antivirus de nieuwe naam werd. ...

MijnBackupPartner

Online cloud backup veilig en eenvoudig je bestanden opslaan waar en wanneer jij dat wilt. Of je nu een online backup wilt van je afbeeldingen, een groot videobestand of al je tekstbestanden. Bij MijnBackupPartner zijn al je bestanden veilig online in de cloud opgeslagen.

Yourhosting Review

Webhoster Yourhosting biedt sinds enige tijd ook een cloud backup dienst aan op basis van de software van Acronis. Acronis is een wereldwijd gerespecteerde leverancier van backup software en wordt ook door enkele andere Nederlandse partijen zoals Backupruimte gebruikt.

LiveDrive Review

LiveDrive is al sinds begin deze eeuw een aanbieder van online backups, het kernproduct is een onbeperkte cloudopslag van back-ups. Je koppelt dan jouw PC, Mac of Iphone (device) aan LiveDrive Backups waarna LiveDrive via een goed functionerende App jouw backup realiseert.

Backupvergelijker.nl
Logo