Alles over Online Backups en Cloud Opslag voor Nederlandse gebruikers. Oa. Reviews van iCloud, OneDrive & Livedrive

Koofr Review

alternatief voor het Transip Stack dat ooit een gratis backup dienst was maar sinds 2020 niet meer. Misschien wel interessant voor sommige gebuikers: Bij Koofr is 10 GB geheel gratis.

Koofr is een nieuwe online storage provider waar veel over gesproken wordt en wat wel gezien wordt als alternatief voor het Transip Stack dat ooit een gratis backup dienst was maar sinds 2020 niet meer. Misschien wel interessant voor sommige gebuikers: Bij Koofr is 10 GB geheel gratis.

Koofr Backup eigenschappen

  • Koofr werkt via het WebDAV protocol, iets dat voor backup professionals een belangrijke eigenschap is.
  • Geen limiteten voor individuele bestandsgroottes
  • Verbind andere diensten als Dropbox en OneDrive
  • Eenvoudige Tweestapsverificatie
  • Alternatieven: Koofr is te vergelijken met Argeweb & Porton en Stack
  • Ondersteuning van Cryptomator

In de prijzen heeft Koofr de term ‘forever free’ gezet. Geloof NOOIT in ‘forever free’ bewoordingen in de online backup wereld. We hebben dit al vaak fout horen en zien gaan.

Waarom Koofr nu zo populair is

koofr is de enige cloudopslag die uw activiteiten niet bijhoudt en uw privacy beschermt. Enwerkt met alle moderne browsers, iOS , Android , macOS, Windows, Linux , WebDAV , rclone en meer. Synchronisatie in twee richtingen vanaf uw computer zonder beperkingen met de Koofr-desktopapp. Kies mappen die u wilt synchroniseren. Kortom: Koofr is een echte interessante online backup partij van dit moment.

Koofr Review
Koofr Review

Tags:

Backupvergelijker.nl
Logo