Alles over Online Backups en Cloud Opslag voor Nederlandse gebruikers. Oa. Reviews van iCloud, OneDrive & Livedrive

iPhone Opslag Kopen

Niet iedereen wil altijd maar op hetzelfde paard wedden, al helemaal niet als je constant privacy aanpassingen moet slikken en je geen speelbal wilt zijn van privacy oorlogen[1]Security.nl: Apple heeft het niet zo op Privacy. Wij hebben de specialisten bij elkaar gevonden die de beste vervanging bieden van dat knopje ‘iCloud bijkopen’. Echte opslag specialisten die op allerlei vlakken sterk concurreren met iCloud op de iPhone en iPad.

Lees ook onze gidsen: De beste opslag die je kunt afnemen als je foto’s wilt opslaan in de cloud.

Natuurlijk wil je alleen met deze opslag partijen in zee gaan als ze goede Nederlandse servers hebben en meer te bieden hebben dan de standaard opslag mogelijkheden van iCloud. En bovenal ook: goedkoper zijn met native iPhone of iPad apps. Hier valt een hoop te halen!

Beste iPhone Opslag met Native iPhone Apps

Zeer goede iOS koppeling
pcloud

pCloud iOS iPhone Opslag

pCloud is in alle markten enorm in opkomst, veiligheid staat voorop en doordat pCloud zoveel gebruikers heeft kunnen ze met apps ed. veel innoveren waardoor ze voorop blijven lopen.

Bekijk ook onze: pCloud Review
★★★★★
Nederlands Support
vboxx

VBOXX Cloud Opslag iOS NL

Als je echt met een Nederlandse Cloud speler aan de slag wilt dan is VBOXX.nl een hele interessant optie. Een grote speler in Nederland met veel iOS opslag klanten en native apps.

Bekijk ook onze: vBoxx Review
★★★★★
Zo goedkoop mogelijk
strato

Strato HiDrive iPhone

Strato heeft met HiDrive een mooi consumenten product in handen, 4 verschillende pakketten voor 4 verschillende soort consumenten. Wij zouden bij het testen van deze dienst wel minimaal voor de 500GB gaan, dat is op iPhone vlak met die nieuwe camera’s wel echt een must.

Bekijk ook onze: Strato HiDrive Review
★★★★★

* Het is belangrijk om te vermelden is dat het hier niet specifiek om een top 3 cloud iPhone opslag kopen ijst gaat. Dit zijn 3 verschillende partijen die voor verschillende situaties een goede keuze kunnen zijn.

Wat heb je nodig als je iPhone opslag wilt uitbreiden?

  • Een iPhone of een iPad of iets wat daarop lijkt!
  • Daarna moet je bij de selectie natuurlijk een APP vinden die aansluit bij iOS, dus ook vindbaar is in de Appstore. vBoxx, pCloud en HiDrive hebben alle 3 native iOS apps.
  • Het is fijn als de dienst waarmee je samenwerkt ook in Europa servers heeft. Dat is bij de grote jongens: iCloud, Dropbox, Box.com ed. geen optie. Dus daardoor vielen deze ook al snel af.

Servers die in Europa staan maakt het een stuk fijner om zaken goed op te laten slaan. Servers in de US moeten aan andere regelgeving voldoen.

Vroeger draaide het op de harde schijf van de iPhone, nu is de Cloud de voornaamste opslag plaats voor data.

Conclusie: iPhone Opslag Kopen

Lees de forums en de experts er maar op na: iedereen ontwijkt de grootste Amerikaanse partijen en gaat voor opslagdiensten die in Europa lokaal (voor interessante tarieven actief) zijn. Dat zijn de volgende diensten:

Onze toppers om iOS opslag te kopen

  • Strato HiDrive – Strakke apps en ontwikkeling
  • pCloud – De beste Apps en grote opkomende partij
  • VBOXX – NL Servers, NL App, NL Support.. Duidelijke NL keuze

Veelgestelde vragen over het kopen van Opslag

En als ik een reservekopie van een iPhone wil maken?

Dan moet je aan de slag met bovenstaand bedrijf: pCloud, die hebben een grote extra functionaliteit op het vlak van actieve iPhone reserve kopieën. Deze dienst begeleid jou uitvoerig door het hele proces van het maken van een reservekopie van jouw iPhone.

Wat is een andere goede opslag voor de iPhone buiten iCloud

Zoals hierboven besproken zijn al deze opties de beste alternatieven voor iCloud, iCloud zelf is een dure dienst en niet echt competitief met bovengenoemde partijen.

Bronnen

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Backupvergelijker.nl
Logo