Alles over Online Backups en Cloud Opslag voor Nederlandse gebruikers. Oa. Reviews van iCloud, OneDrive & Livedrive

Easy Todo Backup

Er zijn vele backup en partitie tools beschikbaar die jou helpen om die belangrijke bestanden op jouw PC, iPhone of andere gegevensdrager niet kwijt te raken. (Of zelfs terug te halen, daar later meer over) Het is ook belangrijk dat deze tools voornamelijk makkelijk en goedkoop in gebruik zijn. Tools die hier bijvoorbeeld direct al bij kunnen helpen:

Wat is nou echt een ‘easy todo backup’

Maar wat is nou echt een goede en makkelijke backup service? Data moet makkelijk op te slaan zijn, weinig gedoe en de programmaatjes moeten aansluiten bij alle mogelijke systemen. Ook wordt er tegenwoordig meer en meer in de cloud opgeslagen: Een easy backup dienst moet hier gemakkelijk mee omgaan.

Een easy todo backup mag niet teveel werk kosten, lees nog meer waar een dergelijke backup dienst aan moet voldoen:

  • Een easy todo backup moet schaalbaar zijn en altijd werken
  • Er moet altijd een werkende backup zijn
  • De data moet veilig worden opgeslagen op een juist locatie
  • Het gemak moet hoog zijn! #gedoeloos

Kan je zelfs bestanden terug halen? Als je vergeten bent een backup te maken?

Ja dit is mogelijk, er bestaat software wat hier toe in staat is. De beste software op dit moment die dit kan realiseren is EaseUS data recovery. Via de proefversie van deze software kan je zien of je het bestand terug gaat vinden dat je zoekt.

Bekijk ook onze reviews van andere backup leveranciers. De hoeveelheid sterren alleen kan al een hoop zeggen over al deze easy todo backup providers.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Backupvergelijker.nl
Logo