Alles over Online Backups en Cloud Opslag voor Nederlandse gebruikers. Oa. Reviews van iCloud, OneDrive & Livedrive

Black Friday & Cloud Opslag

pcloud

Laten we eerlijk zijn: Black Friday acties zijn in veel markten nep-kortingen en slaan nergens op. Als je 10 euro pakt op een stofzuiger of black friday acties waarin de korting ‘nep’ is doordat de prijzen ervoor verhoogt zijn of de ‘vanaf’ prijs gebruikt wordt voor de korting.. Iedereen kent het wel.

In de data opslag wereld is het wel even iets anders, de grote jongens: Google, Microsoft, Dropbox. Waar je op het gebied van Cloud Opslag toch niet echt of gedeeltelijk moet zijn doen er nauwelijks aan. Echter sommige partijen gaan echt helemaal los.

pCloud

Het leukste is op dit moment pCloud. Eén van de partijen die wij vrijwel altijd aanraden: hier kan je aan een rad draaien en krijg je een random korting te pakken. Wij kregen een bizarre korting te pakken op Premium (-76%) als je zo’n korting pakt slaan de tarieven van concurrenten helemaal nergens meer op en wordt de concurrentie echt weggeblazen. Draai maar aan het rad en kijk zelf wat jij pakt. Wij zijn benieuwd of je ook een korting pakt op de premium of een ander soort korting!

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Backupvergelijker.nl
Logo