Alles over Online Backups en Cloud Opslag voor Nederlandse gebruikers. Oa. Reviews van iCloud, OneDrive & Livedrive

Argeweb Review

Argeweb kennen we in Nederland al vele jaren als één van de grotere webhosting bedrijven. Het is dan ook niet gek dat we Argeweb nu ook met een Online Backup dienst zien. Naast online backup is het ook mogelijk enkel voor online opslag te kiezen, de tarieven hiervan zijn vergelijkbaar met de backup waar wij ons nu op richten. In deze recensie wordt het backup product van Argeweb bekeken en vergelijken wij de specificaties met de alternatieven.

Eigenschappen Argeweb

1

Pakketten Argeweb

Argeweb: Welke backup diensten zijn er

Argeweb heeft een wijziging doorgevoerd en biedt vanaf nu 1 online backup pakket aan. Dit betreft een pakket met 50 GB opslag voor €4,95 per maand exclusief btw tot 1.000 GB voor €79,95 per maand of zelfs 2.000 GB voor €159,95 per maand.

Erg positief is het om te zien dat Argeweb de software geschikt heeft gemaakt voor zowel, Windows, Mac als Linux. Voor Windows gebruikers is er ondersteuning vanaf Vista en voor de Mac vanaf 10.5.

Lees ook onze review met veel info over Webhosting van Argeweb.

2

Nederlandse bodem

Argeweb is van KPN naar TWS overgegaan.

Net als KPN is ook Argeweb trots om te vermelden dat het opslag op Nederlandse bodem heeft. Dit natuurlijk in tegenstelling tot Amerikaanse en internationale bedrijven als Livedrive en Mozy. Voor gebruikers die wantrouwend zijn tegenover buitenlandse overheden kan dit een belangrijke overweging zijn. De software die Argeweb gebruikt is trouwens ook puur Nederlands, het bedrijf Backupagent is een bedrijf uit Delft.

3

Conclusie Argeweb

Dit is waarom Argeweb interessant is.

Argeweb heeft een interessant product in handen met deze Online Backup. Met het nieuwe onbeperkte opslag pakket is Argeweb nu vergelijkbaar qua specificaties met andere grote aanbieders zoals Livedrive.

We horen graag jullie reactie met betrekking tot de snelheden die gehaald worden bij het uploaden of het maken van een restore.

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Backupvergelijker.nl
Logo