Alles over Online Backups en Cloud Opslag voor Nederlandse gebruikers. Oa. Reviews van iCloud, OneDrive & Livedrive

6 Redenen waarom je jouw iPhone moet backuppen

Niet uitstellen het maken van back-ups! Nu moet je ermee aan de slag en wel om deze 6 redenen.

  • Beschermen tegen verlies van gegevens: een back-up maken van een iPhone zorgt ervoor dat belangrijke gegevens zoals contacten, berichten, foto’s en video’s niet verloren gaan door onvoorziene omstandigheden zoals hardware storingen, diefstal of onbedoelde verwijdering.
  • Veilige updates: Als je een back-up maakt van een iPhone voordat je een software-update uitvoert, zorg je ervoor dat alle gegevens veilig zijn en gemakkelijk kunnen worden hersteld in geval van problemen tijdens het updateproces.
  • Bescherming tegen diefstal: Bij diefstal zorgt een back-up ervoor dat belangrijke gegevens niet verloren gaan met het apparaat. Dus het helpt je niet 100% tegen diefstal maar het helpt wel met het terug krijgen van belangrijke gegevens.
  • Bespaar opslagruimte op de telefoon: door een back-up van foto’s en video’s in de cloud of op een computer te maken, kun je opslagruimte op de iPhone besparen.
  • Beschermen tegen malware: in het geval van een malware-aanval kan het hebben van een back-up gebruikers helpen hun gegevens te herstellen zonder ransomware-kosten te betalen. Dit kan vooral zakelijk veel schelen.

En ook niet onbelangrijk:

Gemoedsrust: Het hebben van een back-up geeft gemoedsrust, wetende dat alle belangrijke gegevens veilig zijn en gemakkelijk kunnen worden hersteld in geval van onvoorziene gebeurtenissen.

Alleen daarom al die gegevens goed blijven backuppen.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Backupvergelijker.nl
Logo